Artikel: Evaluation of nutritional and chemical composition of yacon syrup using
2017 Band 245, Seite(n) 1239–1247
Abstract: A complete characterization of yacon syrup was performed by analytical techniques, including NMR and UPLC-QTOF- ... ...
Abstract | A complete characterization of yacon syrup was performed by analytical techniques, including NMR and UPLC-QTOF-MS |
---|---|
Mesh-Begriff(e) | Amino Acids/analysis ; Asteraceae/chemistry ; Calcium/analysis ; Chlorogenic Acid/analysis ; Chromatography, High Pressure Liquid/methods ; Food Analysis/methods ; Food Handling/methods ; Functional Food/analysis ; Oligosaccharides/analysis ; Phenols/analysis ; Phosphorus/analysis ; Plant Extracts/analysis ; Plant Extracts/chemistry ; Potassium/analysis ; Proton Magnetic Resonance Spectroscopy/methods ; Spectrometry, Mass, Electrospray Ionization/methods |
Chemische Substanzen | Amino Acids ; Oligosaccharides ; Phenols ; Plant Extracts ; fructooligosaccharide ; yacon syrup ; Phosphorus (27YLU75U4W) ; Chlorogenic Acid (318ADP12RI) ; Potassium (RWP5GA015D) ; Calcium (SY7Q814VUP) |
Sprache | Englisch |
Erscheinungsdatum | 2017-11-24 |
Erscheinungsland | England |
Dokumenttyp | Journal Article |
ZDB-ID | 243123-3 |
ISSN | 1873-7072 ; 0308-8146 |
ISSN (online) | 1873-7072 |
ISSN | 0308-8146 |
DOI | 10.1016/j.foodchem.2017.11.092 |
Datenquelle | MEDical Literature Analysis and Retrieval System OnLINE |
Volltext online
Zusatzmaterialien
Kategorien
Verfügbar in ZB MED Bonn
Z 3634: Hefte anzeigen |
Über subito bestellen
Dieser Service ist kostenpflichtig (siehe Lieferbedingungen von subito). Bestellungen, die einen Artikel nebst Supplementary Material umfassen, werden grundsätzlich wie mehrfache Bestellungen bearbeitet. Gebühren fallen in diesen Fällen für jede einzelne Bestellung an.
Fernleihe an ZB MED
Sie können sich den gewünschten Titel als lokale Nutzerin oder lokaler Nutzer von ZB MED direkt an den Standort Köln schicken lassen.