Buch ; Konferenzbeitrag: Responsible research and innovation in the food value chain
(Journal of food engineering ; volume 213 (November 2017))
2017
Veranstaltung/Kongress | International ISEKI_Food Conference (4., 2016, Wien) |
---|---|
Verfasserangabe | guest editors: Cristina L.M. Silva, Rui Costa and Paola Pittia |
Serientitel | Journal of food engineering ; volume 213 (November 2017) |
Überordnung | |
Sprache | Englisch |
Umfang | 112 Seiten, Illustrationen, Diagramme |
Verlag | Elsevier |
Erscheinungsort | Amsterdam |
Erscheinungsland | Niederlande |
Dokumenttyp | Buch ; Konferenzbeitrag |
Anmerkung | "The goal of the 4th International ISEKI_Food Conference - Bridging Training and Research for Industry and the Wider Community was to contribute for the responsible research and innovation along the food chain. [...] The conference gathered more than 400 abstracts, from 320 participants from 50 countries all over the world, of which a few food engineering high-quality research topics were invited to contribute for this special issue (SI) of Journal of food engineering." - Editorial |
HBZ-ID | HT019472858 |
Datenquelle | Katalog ZB MED Ernährung, Umwelt, Agrar |
Zusatzmaterialien
Kategorien
Verfügbar in ZB MED Bonn
Signatur | Leihstatus | Standort |
---|---|---|
Z 5086 (213) | ausleihbar (Lesesaal) | Freihandmagazin (U1) |
Über subito bestellen
Dieser Service ist kostenpflichtig (siehe Lieferbedingungen von subito). Bestellungen, die einen Artikel nebst Supplementary Material umfassen, werden grundsätzlich wie mehrfache Bestellungen bearbeitet. Gebühren fallen in diesen Fällen für jede einzelne Bestellung an.
Fernleihe an ZB MED
Sie können sich den gewünschten Titel als lokale Nutzerin oder lokaler Nutzer von ZB MED direkt an den Standort Köln schicken lassen.